Wat wij voor u kunnen betekenen?

Nou, wij zijn een klein team met korte lijntjes? Wilt u iets op korte termijn geregeld hebben? Dan ben ik iemand die altijd voor u klaar staat. Mijn passie voor dit bedrijf is dermate groot, dat ik er hard voor werk om elke klant tevreden te houden.

Heeft u een probleem of vraag? Aarzel niet en gebruik dit contactformulier >

Elektrotechniek

Elektrotechniek is de basis van ons installatiebedrijf, het bijblijven van de normen, materialen, aansluitingen en energieverbruik is daarbij vanzelfsprekend. Onder elektrotechniek verstaan we het bedraden en aansluiten van gebouwen en installaties en het hierop aansluiten van verbruikstoestellen.

Meer informatie >

Verlichting

Verlichting is niet alleen functioneel, ook sfeer wordt bepaald door middel van lichtsterkte en kleur. Heeft u liever wit helder licht voor maximaal zicht, of wilt u een ruimte waar u tot rust kunt komen? Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste verlichting!

Meer informatie >

Zonnepanelen

Tegenwoordig is het al vrij snel rendabel te noemen om zonnepanelen te laten installeren. De panelen zijn niet meer zo duur als in de beginfase en bij een stijgende energieprijs kan het heel veel schelen als een deel (of het geheel!) van de energierekening wordt gecompenseerd door het hebben van eigen zonnepanelen.

Meer informatie >

Beveiliging

Inbraak in bedrijven, huizen en op bedrijfsterreinen komt tegenwoordig helaas zeer regelmatig voor.
Daarbij ontstaat veel schade en financieel verlies. Daarnaast kost het ook veel extra werk om de zaken weer op orde te brengen. Dit zijn redenen genoeg om maatregelen te nemen en daardoor inbraak te voorkomen.

Meer informatie >

Domotica

Domotica is een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek. Het betekent huisautomatisering en veel van de toepassingen vinden hun oorsprong in de bedrijfsautomatisering. Gemak dient de mens, dat is wat telt bij domotica in huis!

Meer informatie >