Elektrotechniek

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze moderne wereld. Alles wat wij doen heeft betrekking op elektronica. Of het nu zwakstroom, wissel- of gelijkstroom is, of krachtstroom. Wij sluiten u snel en zorgeloos aan!

Advies en ontwerp

Grote projecten moeten gepland worden. Hier is een goede voorbereiding voor nodig. Pluim Elektrotechniek denkt graag met u mee. Wij maken samen met u een plan of rapportage waarbij kosten en tijd helder zijn voor beide partijen. Wij zorgen er voor dat wij afspraken nakomen en werk kwalitatief afronden!

Installatie

Het installeren van elektrotechniek is een vak apart. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat iets werkt, het is net zo belangrijk hoe apparaten aangesloten worden. Elektriciteitsnetwerk kan snel veranderen naarmate een bedrijf groeit. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met eventuele groei zodat in de toekomst er makkelijk uitbreidingen in het stroomnetwerk gedaan kunnen worden.

Kosten besparen met Aluminium laagspanningskabels

Het gebruik van aluminium kabels is een relatief nieuwe ontwikkeling. Waar eerder alleen koperen kabels gebruikt werden, begint aluminium aan een opmars. Er zitten namelijk grote voordelen aan het gebruik van deze kabels.

  • 30% goedkoper dan koper
  • minder last van prijsschommelingen
  • minder diefstal gevoelig
  • lichter van gewicht

Benieuwd welke voordelen het voor u op kan leveren? Vraag naar de mogelijkheden >

Aluminiumkabel

Onze projecten in Elektrotechniek

Met bijna 15 jaar ervaring in het vak heb ik al veel grote en kleine projecten succesvol afgerond. Hier is een kleine greep uit mijn laatste werkzaamheden te zien.

Fonteyn
2016 – heden

In 2016 heeft Fonteyn te kampen gehad met een grote brand. Dit heeft een groot deel van het bedrijfspand verwoest. Wij zijn aan het begin van dit project betrokken geweest en verantwoordelijk voor de elektra, verlichting, netwerkbekabeling en beveiligingssystemen zoals brandalarm en gesproken woord.

Groepen aansluiten

#netwerkbekabeling   #audiosysteem   #elektriciteitsnetwerk   #beveiliging   #verlichting

Renovatie oude ABN Ambro pand
2015 – 2017

Boven het oude ABN Ambro pand bevindt zich een penthouse. Hier hebben we de elektra aangelegd waaronder stopcontacten, verlichting en stoppenkasten.

Op de 2e verdieping zijn kantoren gebouwd van de losse kamers. Elke kamer is voorzien van de nodige elektra.

Het pand is voorzien van decoratief licht. In het donker is de gevel van het gebouw verlicht.

Oude-ANB-AMBRO-pand

#netwerkbekabeling   #audiosysteem   #elektriciteitsnetwerk   #beveiliging   #verlichting

Stel uw vraag over Elektrotechniek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.