Domotica

Domotica is een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek. Het betekent huisautomatisering en veel van de toepassingen vinden hun oorsprong in de bedrijfsautomatisering. Gemak dient de mens, dat is wat telt bij domotica in huis!

Benodigdheden

Domotica werkt door middel van een ethernetaansluiting of Wifi. Het is namelijk nodig dat Domotica apparaten worden gekoppeld met het interne netwerk. Domotica is ook aan te sluiten door middel van het internet. Apparaten zijn dan ook buitenshuis te bedienen. Zo kunt u de verwarming al aanzetten voor u thuis bent.

De mogelijkheden van Domotica

De mogelijkheden van een Domotica systeem is zeer afhankelijk van de prijsklasse. Er zit namelijk een groot verschil tussen Domotica voor consumenten en Domotica voor professioneel gebruik.

Om te weten wat mogelijk is, heb ik informatie nodig van uw wensen. Samen met u kunnen we kijken naar de mogelijkheden en de eventuele kosten van een systeem.

Domotica met verlichting

Hoe handig is het dat bij thuiskomst de lampen al gaan branden. Of een sfeersetting creëren voor een filmavond met een druk op de knop. Het is allemaal mogelijk door middel van Domotica.

Domotica met verlichting

Zonnepanelen nemen is een investering. Zonnepanelen zijn niet goedkoop maar met het juiste advies kunt u uw investering al binnen enkele jaren terugverdienen.

Wij kunnen samen met u een plan maken over de omvang en locatie van de zonnepanelen. Daarbij kunnen wij u vertellen wat de kosten zijn en hoe lang het duurt voor de investering weer is terugverdiend.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het automatiseren van uw kantoor of woning? Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.