Over Pluim Elektrotechniek

Na ruim 13 jaar ervaring probeer ik niet alleen mijn werk goed te doen, maar ook plezier in mijn werk te houden. Daardoor blijft de kwaliteit van de werkzaamheden hoog.

Gecertificeerd elektrotechnicus

Mijn naam is Christiaan Pluim, geboren in 1987 te Nunspeet, en daar woon ik nog steeds. Al vroeg begon de interesse voor dit vak en begon ik op mijn 17e bij Hulstflier in Elburg. Daar heb ik ruim acht jaar gewerkt. Daarna ben ik in dienst gegaan bij Vos elektra in Uddel en na een jaartje ben ik terecht gekomen bij Heine BV in Nunspeet. Hier ben ik twee jaar werkzaam geweest.

Ik heb MBO 3+4 TECHNICUS gehaald en meerdere cursussen en stages afgerond. Op 1 oktober 2015 mijn eigen bedrijf ‘Pluim elektrotechniek’ begonnen. Iets waar ik al lang van droomde.

Ik heb wat mensen om mij heen gevraagd mij te beschrijven als elektricien. Daar kwamen deze woorden naar voren: resultaatgericht, enthousiast, geen 9 tot 5 mentaliteit, perfectionist, vakman, ondernemend, kwaliteit. U zult begrijpen dat ik daar erg trots op ben.

We groeien snel

In 2015 mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien een enorme stijging meegemaakt in werkzaamheden. Hierdoor heb ik flink kunnen investeren in kwaliteitsmaterialen waardoor ik mij meer heb kunnen specialiseren in grotere projecten. In 2017 heb ik daarom besloten om een extra medewerker in dienst te nemen.

Door het grote succes van 2017 heb ik in de zomer van 2018 nog een medewerker in dienst kunnen nemen.

Hoe het komt dat mijn bedrijf zo snel groeit? Ik denk dat het komt door de goede afspraken die ik maak met mijn klanten en dat ik altijd eerlijk en oprecht ben. Hard werken en kwaliteit leveren!

Ons team

Christiaan Pluim

Eigenaar