Verlichtingsplan van Pluim Elektrotechniek

Een verlichtingsplan geeft aan welke verlichting het beste werkt in de ruimte. Hierbij wordt ook in het achterhoofd gehouden welke doelen deze ruimte heeft. Een kantoor moet anders worden verlicht dan een serre. Hierbij houden we er ook rekening mee dat sommige ruimtes meerdere functies hebben, eveneens afhankelijk van het tijdstip van de dag. Zo houden we verlichting warm, maar altijd functioneel. Om extra sfeer te creëren bepalen we waar accentverlichting en spotlights geplaatst worden.

Inbraak-, brand- en diefstalbeveiliging

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u iets wilt beveiligen. Een pand beveiligen tegen inbraak of korting op uw bedrijfsverzekering.

Wij hebben ervaring in het adviseren en installeren van camera systemen, audio systemen, brandalarmen.

Basisverlichting

Basisverlichting is de belangrijkste lichtbron in een kamer. Met één knop is de volledige ruimte van licht voorzien.

Kantoorverlichting

Is er op kantoor maximaal zicht nodig, of is het belangrijk dat mensen lang kunnen werken zonder last van hun ogen te krijgen. Laat ons weten wat voor verlichtingsplan u wilt.

Gericht licht

Met gericht licht is het mogelijk om een onderwerp uit te lichten. Dit kan met een spotje of een muur-, wandlamp. Licht moet sterk genoeg zijn om de aandacht op het onderwerp te krijgen.

Decoratieve verlichting

Met docoratieve verlichting brengen we sfeer in een onderwerp. Het doel is om een onderwerp zo mooi mogelijk te presenteren. Dit kan met zacht licht maar ook door middel van kleur.

Buitenverlichting

Buitenverlichting kan geplaatst worden voor zicht in het donker, maar ook ter beveiliging. Met een bewegingssensor is het mogelijk het licht aan te laten springen wanneer er beweging gedetecteerd wordt.

Automatiseren

Verlichting hoeft niet altijd te worden bediend met een schakelaar. Verlichting kan namelijk geschakeld worden op basis van een tijdklok, maar ook op basis van een handeling zoals het bedienen van een toegangshek.

Vraag een offerte aan

Advies of plaatsen van verlichting? Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.